Политика за отмяна на поръчки

При заявена и вече заплатена поръчка, компанията не може да Ви върне парите, но бихте могли да промените деня, часа и мястото на посещението 24 часа преди първоначално заявения ангажимент. Това важи както за индивидуални поръчки, така и при абонаментни пакети.

Възможността за промяна е валидна за период от 30 календарни дни от датата на първоначалната поръчка.



Защита на личните данни

Политиката за защита на личните данни се отнася единствено за информация, която се събира чрез този сайт и не се отнася за информация, събирана и обработвана от "КЛИЙН ХОУМ ЕООД" на основание други законосъобразни способи.

Информация, която събираме

В случай, че сте избрали да поръчате услуга от нашия сайт, Вие трябва да предоставите лични дани, като: имена, телефонен номер, точен адрес, е-mail и друга лична информация, спрямо спецификата на Вашата заявка. Събраната информация се обработва единствено с цел предоставянето на исканите от Вас услуги, подадени заявки (поръчки) и осъществяване на връзка с Вас, като наши клиенти.

В случай, че, по свое собствено желание и преценка, обявите публично свои лични данни, специфични подробности за Вас или друга информация за Вас и Вашите действия на публично достъпните секции от сайта, то трябва да знаете, че спрямо тази информация не се прилага Закона за защита на личните данни и съответно "КЛИЙН ХОУМ ЕООД" не носи отговорност за нея.

Всички, който са вписали своите данни на сайта www.clean-home.eu имат право да изискат коригиране, заличаване или блокиране на тези дани.

За всякакви въпроси относно предоствените от Вас лични данни, може да се свържете с нас по удобен за Вас начин.

Предоставеният от Вас имейл се използва за следните цели:

* за потвърждение на Вашите заявки;
* за изпращане на информация към Вас относно продукти и услуги на компанията;
* за директен маркетинг;
* за всякакви други дейности, незабранени от закона.

Сигурност на информацията

"КЛИЙН ХОУМ ЕООД" е администратор на лични данни, регистриран в Агенцията за защита на личните данни, като съхранява личните данни, съгласно изискванията, посочени и описани от нея.